[vc_row css=”.vc_custom_1459584602589{padding-top: 70px !important;padding-bottom: 50px !important;}”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1505986584793{margin-bottom: 15px !important;}”]D&Z is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het vinden van oplossingen voor audio, video en domotica vraagstukken. Dit enerzijds als adviesbureau (D&Z Consultancy) en anderzijds als leverancier van audio-, video- en besturingsapparatuur (D&Z Audiovisueel).

Wij zijn een relatief kleine organisatie met weinig overheadkosten, waardoor we over het algemeen meer klantgericht, flexibel en kostenbesparend kunnen werken dan onze grotere collega’s.

Mede door deze flexibiliteit zijn we uitgerust om opdrachten van zowel institutionele- als ook kleine opdrachtgevers uit te voeren.

Ons belangrijkste uitgangspunt is dat we niet werken met een collectie apparatuur bestaande uit enkel A merken. Hierdoor kunnen we voor iedere situatie een passend systeem samenstellen zonder enige afhankelijkheid van welke leverancier dan ook.

Onze audio, video en domotica systemen worden ontworpen op basis van de laatste technologische ontwikkelingen en mogelijkheden. Door uw wensen te inventariseren bieden wij uw de best mogelijke “custom made” oplossingen.

In onze organisatie is meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van audio, video en domotica. Voor een eenvoudig audio systeem tot en met een geheel geautomatiseerde leefomgeving in uw huis of uw bedrijfsruimte, u bent altijd welkom. Wij leveren de oplossing, die u voor ogen heeft!

Door middel van deze website geven wij u een overzicht van onze diensten en producten.

Wij zijn er klaar voor, u ook?

Met vriendelijk groet,
Wilco Drijver & Herman Zandwijken

D&Z Consultancy
Custom audio video & domotica[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]